Помощ

Помощ за pCloud Business (57)

25. Как мога да деактивирам или изтрия потребител?
Ако потребителският статус е Активен, а вие искате да го деактивирате, отворете раздел Потребители във вашия бизнес акаунт и намерете потребителя, когото искате да деактивирате. Натиснете червения бутон Деактивирай, който се намира в дясно от потребителя. Ще се появят две опции: Деактивирай потребител и Изтрий потребител. Имайте предвид, че само собственици на бизнес акаунти и потребители, които имат права за Управление на потребители, могат да деактивират или изтриват потребители.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се