Помощ

Помощ за pCloud Business (57)

46. Как работи споделянето в компанията?
Споделянията в компанията се приемат автоматично. Когато се присъедини нов потребител, всички споделяния към екипа се приемат наведнъж. Вътрешните споделяния не могат да бъдат спрени от обикновени потребители. Само собственик на акаунт или потребител, които има права за Управление на акаунт, може да спре споделянията.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се