Помощ

Помощ за pCloud Drive (52)
21. Какво ще се случи, ако прекъснете връзката с акаунта си докато синхронизирате папка или правите бекъп?
  • Ще загубите всички допълнителни настройки за pCloud Drive
  • Процесът на синхронизиране или бекъп ще спре

Ако влезете обратно във Вашия pCloud акаунт, ще е нужно отново да настроите папки за бекъп или синхронизиране.

Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се