Помощ

Помощ за pCloud Drive (53)

19. Какво означава прекъсване на връзката с акаунта?
Операцията Unlink на вашия акаунт прекъсва връзката на вашия компютър с pCloud. С изпълнението на това действие акаунтът ви повече няма да бъде свързан с десктоп приложението. След "Откачане" на вашия акаунт, можете отново да се свържете със същият или различен профил.
Известия
Никога не пропускай новини и оферти от нас! Абонирай се, за да ги получаваш първи!
Абонирай се